2018Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 48 van 30 november 2018 online!

Eric Bakker kocht ruim twee jaar geleden Pin High Golftravel terug van de ANWB. In gesprek met TravelPro vertelt hij hoe het golfballetje is gaan rollen en waarom hij niet samenwerkt met de meeste reisagenten. In dit nummer lees je ook over de dineractie van de Jong Intra Vakanties en vroegen we of de reisbranche wel zit te wachten op het nieuwe fenomeen ‘Black Friday’. In deze editie nemen we je mee op reis naar de Emiraten, Mexico en Indonesië én blikken we alvast vooruit op de zomer en terug op het ANVR-Congres. En er is meer…

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

(Video) Iberostar Cancún breidt all-inclusive ervaring uit

Volgende bericht

Waardeloze ZRA's

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."