Nieuws

@Leisure Group kondigt rebranding aan naar OYO Vacation Homes

De @Leisure Group, de vakantiehuisspecialist in Europa en onlangs overgenomen door hospitalitybedrijf OYO, kondigt vandaag de rebranding aan naar OYO Vacation Homes. Het merk OYO Vacation Homes zal worden gebruikt voor corporate en employer branding doeleinden.

Tobias Wann (CEO van OYO Vacation Homes):“De rebranding van de @Leisure Group naar OYO Vacation Homes past binnen onze ambitie om wereldwijd de nummer één speler op de verhuurmarkt van vakantiehuizen te worden dat een volledige ontzorging voor huiseigenaren aanbiedt én een onvergetelijke vakantie voor onze gasten. Op dit moment is OYO een van de snelst groeiende en meest bewonderenswaardige hospitalitymerken ter wereld. Wij willen graag bijdragen aan de ambitie van OYO door de markt van vakantiehuizen verder te laten groeien. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn wij continue op zoek naar de meest getalenteerde mensen die het team kunnen helpen om onze ambitieuze doelen te bereiken én deel uit te maken van het snelgroeiende succesverhaal van OYO.”

De rebranding zal gefaseerd uitgerold worden. Vanaf vandaag is de website van de @Leisure Group omgezet naar OYO Vacation Homes en te bereiken via de link: www.oyovacationhomes.com.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM en easyJet botsen op Schiphol

Volgende bericht

Frankrijk gaat ecotaks invoeren op vluchten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."