CoronavirusNieuws

Lufthansa annuleert 23.000 vluchten tot en met april

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden die de verspreiding van het coronavirus veroorzaakt, publiceert Lufthansa vandaag de gereduceerde vluchtschema’s van passagiersvluchten in de periode van 29 maart tot 24 april. De annuleringen zijn vanaf vandaag zichtbaar in de boekingssystemen.

Ook worden betrokken passagiers vanaf vandaag op de hoogte gesteld van de veranderingen en omboekopties. In totaal moeten 23.000 vluchten bij alle passagiersluchtvaarmaatschappijen van de Lufthansa Group geannuleerd worden. Lufthansa verwacht de komende weken nog meer annuleringen. Het vliegschema voor de periode na 25 april wordt op een later moment aangepast. Met name Europa, Azië en het Midden-Oosten worden getroffen door de aanpassingen. Bij het bepalen van de annuleringen wordt gezorgd dat zoveel mogelijk bestemmingen op alle continenten bereikt kunnen worden met een luchtvaartmaatschappij van de Lufthansa Group via de hubs Frankfurt, München, Zurich, Wenen en Brussel. Lufthansa adviseert passagiers die de komende weken een reis plannen om de actuele status van de betreffende vlucht voor vertrek te controleren op lufthansa.com. Reizigers die hun contactgegevens bij Lufthansa achterlaten, worden proactief geïnformeerd wanneer hun vlucht is geannuleerd.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Geen garantiefonds voor vliegtickets: voldoende alternatieven volgens de minister

Volgende bericht

Recordaantal bezoekers voor Denemarken

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."