Nieuws

Maak kans op een famtrip naar Noord-Frankrijk met Avila Reizen

Avila Reizen heeft samen met haar partner Royal Champagne Hotel & Spa in Noord-Frankrijk een korte famtrip opgezet om deze schitterende regio te ervaren en met een goed glas champagne te proosten op de toekomst van onze mooie branche.

Deze mini famtrip naar de prachtige Champagne-streek is van 26 mei tot 28 mei 2021 (twee overnachtingen) en je verblijft samen met vier andere collega’s en een representant van Avila Reizen in het exclusieve Royal Champagne Hotel & Spa (allen een eigen kamer). Mochten deze data i.v.m. COVID-19 onverhoopt niet kunnen doorgaan, dan wordt met het gezelschap een aangepaste vertrekdatum besproken, uiteraard zo spoedig mogelijk.

Hoe win je een deelnameticket voor deze trip? 
Door te boeken bij Avila Reizen! Degene die tussen vandaag (24 maart 2021) en 14 mei 2021 de hoogste omzet bij Avila Reizen boekt of de meeste boekingen (in absolute aantallen) bij de reisorganisatie neerlegt, worden voor deze trip uitnodigt om zelf kennis te maken met ‘la belle vie’ in Frankrijk en het Avila Reizen-product aldaar.

De vijf plekken worden opgevuld door de twee partners die de hoogste omzet algemeen bij Avila Reizen behalen binnen de genoemde data, de twee partners die de hoogste omzet op Europese bestemmingen bij Avila Reizen behalen binnen de genoemde data, en de persoon die de meeste boekingen bij de reisorganisatie onderbrengt in absolute aantallen.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Personal Travel Academy verwelkomt nieuwe studenten

Volgende bericht

Sunny Cars praat je bij via een webinar op 30 en 31 maart

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."