AdvertorialNieuws

Maak kans op een Fries weekend

Deel dit artikel

We kennen allemaal de Friese Elfstedentocht, maar daarmee houdt bij velen de kennis een beetje op. Hoog tijd om te ontdekken wat Friesland nog meer is dan enkel die elf steden. Wat is er allemaal te doen? Wat zijn de verborgen plekjes?

In de e-learning op TravEcademy vind je meer dan genoeg redenen om je klanten eens op ontdekkingstocht in Friesland te laten gaan. Bovendien maak je ook nog kans op een Fries weekend weg voor twee als je de e-learning afrond.

Cursus Visit Friesland

Cursus Visit Friesland

FRIESE LANDSCHAPPEN

Wist je dat Friesland voor de helft bestaat uit water en ook nog eens voor een groot gedeelte onder zeeniveau ligt? De Friezen voeren een constante strijd tegen natte voeten. Eerlijk is eerlijk: ze hebben wel een beetje een haatliefdeverhouding met water. Van dijken, molens en kweldergebieden, tot beekjes, vaarten, plassen, sloten, singels, kanalen, meren en natuurlijk… de zee. Ga wadlopen, verken het water op een skûtsje, leer schaatsen in de winter of maak een wandeling door één van de prachtige parken die Friesland rijk is. Ontdek het Friese landschap op je eigen manier.

DOE MEE AAN DE E-LEARNING EN MAAK KANS OP EEN FRIES WEEKEND VOOR TWEECursus Visit Frieslandence Program

Visit Friesland

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Sunair Vakanties zoekt verkooptalent

Volgende bericht

Onderzoek: Nederlander staat te springen om op skivakantie te gaan

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.