Cruise ClassNieuws

Maurits Kruytzer verlaat MSC Cruises

Na een carrière van bijna vijf jaar legt Maurits Kruytzer, directeur MSC Cruises Nederland, per 1 november zijn functie neer. Vanaf deze datum zullen de honneurs van Kruytzer tijdelijk overgenomen worden door Marketing Manager Daniëlle Groot. MSC Cruises is in een vergevorderd stadium voor zijn opvolging en de verwachting is dat MSC Cruises op korte termijn haar nieuwe directeur in Nederland zal presenteren.

Kruytzer trad begin 2006 in dienst bij MSC Cruises als Sales Manager Nederland, kantoorhoudend in Brussel. Onder de leiding van Kruytzer werd in januari 2008 de Nederlandse BV van MSC Cruises opgericht en werd het kantoor in Hoofddorp geopend. Deze plek is door Kruytzer gekozen vanwege zijn centrale ligging: goed bereikbaar per weg en vliegtuig en vlak bij de belangrijkste haven voor MSC Cruises in Nederland. ‘De afgelopen 5 jaar heb ik met ontzettend veel plezier bij MSC Cruises gewerkt. Het is voor mij een uitdaging geweest om aan het roer van een uitdagend en enorm snel groeiend bedrijf zoals MSC Cruises te staan. Het is mijn missie geweest om MSC Cruises op de kaart te zetten in Nederland, dus ik kan gerust zeggen Mission Completed’, aldus Maurits Kruytzer. ‘Op naar een nieuwe uitdaging die voor mij ligt.’

Op het Nederlandse kantoor zijn nu tien mensen werkzaam. MSC Cruises Nederland bestaat uit een Sales & Marketingafdeling, een reserverings/verkoop afdeling en sinds kort ook een financiële afdeling

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Ga gratis naar de sneak preview van Eat Pray Love

Volgende bericht

Kerst-shoppen door City-Hoppen met Holland International

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.