Nieuws

Michaela Klare nieuwe voorzitter ANTOR Nederland

Michaela Klare, directeur van het Duits Verkeersbureau is gekozen als nieuwe voorzitter van ANTOR Nederland. Na een jaar zal een van andere bestuursleden het voorzitterschap op zich nemen. Tirso Tromp, area director Europe van Aruba Tourism Authority is nieuw als bestuurslid. Met beide benoemingen werd door de ANTOR leden unaniem ingestemd. Samen met Fabienne Javault van Atout France, Erik Verschoof van het Israëlisch Bureau voor Toerisme en Igor Cupahin van het Kroatisch Verkeersbureau is het bestuur nu weer compleet.

“In deze tijden is samenwerking en het uitwisselen van ervaringen voor national tourist offices erg belangrijk. Vorig jaar hebben we met ANTOR Nederland voor een nieuwe koers gekozen. En met succes, aan onze themabijeenkomsten met innovatieve sprekers wordt heel actief deelgenomen. De reisbranche verandert en daar spelen wij met ANTOR op in. Hier draag ik als voorzitter graag aan bij”, aldus Michaela Klare bij de aftrap van een drukbezochte persworkshop waar 25 bestemmingen zich presenteerden aan ruim 75 (reis-)journalisten, fotografen en bloggers.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Eurocamp en Keycamp samen verder als Eurocamp

Volgende bericht

Meer voor trade op nieuwe site Khiri Travel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.