NieuwsPush notificatie

Hofman (SAT) opvolgster Suares (CTBE)

Mies Hofman wordt per januari 2017 de nieuwe directeur van het Curaçao Tourist Board Europe (CTBE) en daarmee opvolgster van Edward Suares, dat hebben beiden bevestigd tegenover TravelPro.

Begin vorig jaar werd al bekend dat Curaçao Tourist Board Europe op zoek ging naar een opvolger voor Suares, die zijn functie als directeur van Curaçao Tourist Board Europe (die hij acht jaar heeft ingevuld) al enige tijd combineerde met de functie Global Commercial Director op het hoofdkantoor op Curaçao. “Ik kijk met veel enthousiasme uit naar haar nieuwe, innovatieve en andere kijk op de zaak”, aldus Suares over de aanstelling van Hofman. “Het ANVR-Congres zie ik als een hele mooie afsluiting van de periode die ik heb mogen invullen als directeur Curaçao Tourist Board Europe”, aldus Suares.

Hofman, die sinds 1 november jl. tien jaar werkzaam is in diverse functies bij South African Tourism, laat weten heel veel zin te hebben in haar nieuwe uitdaging. “Het is natuurlijk wel een dubbel gevoel, want ik zal mijn collega’s bij South African Tourism zeker gaan missen, evenals het land Zuid-Afrika en de Zuid-Afrikanen. Het land ligt mij nauw aan het hart. Daarnaast werd het ook wel een beetje tijd om iets anders te gaan doen en ik ben blij dat ik in de reiswereld kan blijven werken. Ik ben in het verleden wel op Curaçao geweest, maar mijn kennis over het eiland moet nog wel groeien.” Hofman is niet aanwezig tijdens het ANVR-Congres op Curaçao, dat woensdag 16 november van start gaat en duurt tot en met zondag 20 november.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Jacqueline van den Broek opvolgster Mies Hofman

Volgende bericht

RIU heropent eerste hotels Kaapverdië

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.