Nieuws

Miles Attack houdt agentenweekend met Beekse Bergen & Teldar Travel

Deel dit artikel

In het weekend van 22 tot en met 24 november organiseert Miles Attack een agentenweekend naar Beekse Bergen. Familie en vrienden kunnen mee en voor iedereen is er de AttractiePas. Hiermee kan tijdens het gehele verblijf onbeperkt genoten worden van onder andere het Safaripark en Speelland.

Er worden vijf type lodges aangeboden verdeeld over twee parken: Vakantiepark Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen. Deze laatste is recentelijk geopend, in april 2018. Reisagenten ontvangen tot wel 50% korting op de reguliere tarieven, en in ruil daarvoor vinden er presentaties plaats van Beekse Bergen & Teldar Travel.

Er zijn een beperkt aantal lodges beschikbaar. Aanmelden kan tot 14 oktober via de Miles Attack website. Hier is ook alle informatie terug te vinden omtrent de accommodaties, prijzen en voorwaarden.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Harry Sommer nieuwe CEO en President NCL

Volgende bericht

Video - CNN over 100 jaar KLM

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.