Nieuws

Milka van Dam (GM Travel Counsellors) in het zonnetje gezet

Tijdens de Travel Counsellors Conferentie in Eindhoven werd Milka van Dam (General Manager) in het zonnetje gezet voor haar 12,5-jarig jubileum. Het gezin van Milka verraste haar terwijl ze on-stage plannen presenteerde aan de Travel Counsellors. Fred van Eijk (Managing Director) toonde zijn blijk van waardering tijdens een mooie speech.

12,5 jaar geleden was Milka degene die samen met Fred van Eijk aan de keukentafel de eerste Travel Counsellors verwelkomde. Van een handjevol Travel Counsellors en een team van drie man is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 200 reisadviseurs en 25 medewerkers in Nederland en België.

Fred van Eijk: “Deze jaren zijn omgevlogen. Vanwege het zeer prettige samenwerken en vooral het delen van de succesmomenten, de plannen en de positiviteit. Ik durf te beweren dat wij een van de sterkste managementteams in de Nederlandse reisbranche hebben, als ik kijk hoe wij deze inmiddels grote en nog steeds groeiende organisatie hebben op weten te bouwen en te ontwikkelen, ben ik trots. Ik kijk uit naar nog jaren van eenzelfde succesvolle en plezierige samenwerking met Milka!”

Milka van Dam: “Het is een voorrecht om al zo lang bij de organisatie betrokken te zijn. In 2006, toen ik begon, waren we nog echt aan het pionieren. Nu, 12,5 jaar later, staat er een oersterke onderneming. Uiteraard ben ik trots om mede aan het roer te staan van deze professionele organisatie. De Travel Counsellors, het team in Den Haag, het DNA van de organisatie, alles draagt bij aan mijn inspiratie om zo veel mogelijk voldoening uit mijn werk te halen.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM mag nachtslots Malaysia Airlines overnemen

Volgende bericht

Thomas Cook opent deuren Cook’s Club Palma Beach Mallorca

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."