Nieuws

Mooiste eilanden in Griekenland

Deel dit artikel

Zoover heeft onlangs onderzoek gedaan naar de mooiste eilanden van Europa. Uit de resultaten van ruim 14.000 respondenten blijkt dat de Griekse eilanden met kop en schouders uitsteken boven de rest. Via zeventien internationale Zoover websites konden bezoekers in de maand augustus stemmen op hun favoriete eilandbestemming.

44% van de stemmen ging uit naar de Griekse eilanden. Op de tweede plaats staan de Spaanse eilanden met 17% en op de derde plaats staan de eilanden van Kroatië met 16%. Samos is als fijnste eiland van Griekenland beoordeeld met een 8,6 als cijfer. De laagbouw van het eiland werd zeer gewaardeerd door de respondenten. Karphatos en Lesbos volgen Samos op met een 8,0. Voor de toeristische industrie in Griekenland is deze uitslag erg positief, zeker na de voorvallen in Athene in het voorjaar van 2010. Opvallend is dat de Portugese eilanden slechts 3% van de stemmen kregen terwijl de Azoren en Madeira prachtige eilanden zijn.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Groen de weg op met Sunny Cars

Volgende bericht

Tot € 150 familiekorting op Kidsworld Hotels van Sunrise

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."