CoronavirusNieuws

‘Morgen zijn nagenoeg alle pakketreizigers, van bestemmingen waar TUI op vliegt, weer thuis’

Vandaag heeft TUI opnieuw extra vluchten ingezet om gestrande reizigers op te halen en doet dat morgen ook nog. Dan zijn nagenoeg alle pakketreizigers van de bestemmingen waar TUI zelf op vliegt weer thuis. Dat zegt Petra Kok (woordvoerder TUI Nederland) op Facebook. “Na dit weekend zullen er geen vluchten meer kunnen worden uitgevoerd, anders dan in overleg met Buitenlandse Zaken.”

Kok: “Niet alle reizigers zijn al terug; er zitten nog een aantal rondreisgroepen vast op ver weg gelegen bestemmingen zoals Colombia. En dan zijn er nog steeds mensen die alleen een ticket gekocht hebben, die nog in het buitenland zijn. Samen met Buitenlandse Zaken kijken we welke oplossingen daar mogelijk zijn, want dit geldt voor meer mensen die een ticket bij diverse airlines gekocht hebben.”

De uitdagingen van het terughalen van mensen liggen zowel in de inreisbeperkingen van landen als in lokale omstandigheden. Kok: Het was een race tegen te klok en er moest steeds bekeken worden waar de nood het hoogst was. We realiseren ons dat er nog veel vragen zijn, daarom blijven we bereikbaar via ons call center en social media. Op de website houden we ook de meest gestelde vragen en antwoorden steeds bij.”

Wijn cadeau doen? DeWijnsite.nl is gespecialiseerd in het versturen van wijncadeaus door Nederland!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Vliegtuigen vanuit Spanje niet meer welkom in Nederland

Volgende bericht

Partijen bespreken schrappen of later betalen vakantiegeld

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."