Nieuws

N Factor: Incentive voor reisagenten

Constantinou Bros heeft een aantrekkelijke actie voor reisagenten, waarbij een gratis verblijf in een Constantinou Bros Hotel te verdienen is. De Constantinou Bros Hotels bestaan uit 4- en 5-sterren hotels, die allen aan de westkust van Cyprus in Paphos zijn gelegen. Op ReisbureauInfo vind je een totaaloverzicht per accommodatie om te zien wat de hotels te bieden hebben.

Voorwaarden:
Gratis verblijf in het nieuwe 5* Asimina Suites Hotel
Boek tot 31 maart 2011, twee vakanties met een minimale duur van zeven nachten voor zomer 2011 naar het Asimina Suites Hotel en ontvang een gratis verblijf van zeven nachten voor twee personen!
Gratis verblijf in het Athena Beach Hotel
Boek tot 31 maart 2011, vijf vakanties met een minimale duur van zeven nachten voor zomer 2011 naar het Athena Beach Hotel en ontvang een gratis verblijf van zeven nachten voor twee personen!
De overige voorwaarden staan op ReisbureauInfo.

TNF Studiereis Cyprus
Op 26 mei 2011 vindt de Mega Studiereis Cyprus plaats in samenwerking met onder meer Constantinou Bros en transavia.com. Als je je vóór 1 maart aanstaande inschrijft op ReisbureauInfo kun je erbij zijn. Uiteraard ontvang je voor deelname aan deze TNF studiereis extra punten en zijn er extra punten te verdienen op de bestemming.

TNF Podiumcadeaukaart
Als je je aanmeldt bij The N Factor én meespeelt met de Word Wijzer (e-learning) ontvang je tot 1 maart 2011 een TNF Podiumcadeaukaart. Op deze TNF Podiumcadeaukaart staat een tegoed voor een bezoek aan concert, musical of theater. Ook zijn er in de verschillende voorronden leuke prijzen te winnen voor jou én je collega’s!

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Herplaatsing

Volgende bericht

Stelling van de week #42

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."