Nieuws

Naamswijziging voor Rotterdam Airport

Rotterdam Airport wordt overmorgen -woensdag 10 februari- omgedoopt in Rotterdam The Hague Airport. De naamswijziging draagt bij aan de internationale positionering van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. De officiële handeling rond de naamswijziging wordt aan het eind van de middag verricht door de burgemeesters Aboutaleb en Van Aartsen. Ook Jos Nijhuis (Schiphol Group) en Roland Wondolleck (Rotterdam Airport) zijn aanwezig en zullen tijdens hun toespraak deze belangrijke gebeurtenis benadrukken. Aan het eind van de dag is er een speciale doop van een transavia.com-toestel dat de naam Rotterdam The Hague Airport draagt. Meer hierover volgende week in TravelPro.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nieuwe website Jamaica Tourist Board

Volgende bericht

9 februari - Sky Airlines & Oad Reizen - 'The SKY has no limits!'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.