Nieuws

Neckermann: Turkije zomer 2011 boekbaar

Vrijdag 3 september jl. zorgde Neckermann ervoor dat ruim 50 accommodaties in Turkije voor zomer 2011 boekbaar zijn.

Er zal een Turkije kleurenbrochure met vanaf prijzen eind deze maand verschijnen. Deze zal verspreid worden naar de reisbureaus via TWI. Exacte prijzen zijn te vinden in NOL, op de website en in ons Customer Contact Center. Op ReisbureauInfo is alle extra informatie omtrent accommodatie codes, kamertypes, voorwaarden, vluchtinfo etcetera te vinden. Hanita van der Meer, woordvoerder Thomas Cook Nederland: ‘Naast een mooie collectie hotels en appartementen is er een rondreis met Nederlands sprekende begeleiding (vertrek vanuit Antalya) en een stadshotels in Istanbul (aanvlieghaven Istanbul met code SAW) toegevoegd. Alle klanten die vroeg boeken krijgen een gratis visum (t.w.v. € 15 euro p.p.), gratis excursie en ze profiteren van extra’s zoals hoge vroegboekkortingen (tot € 150 p.p.) en scherpe kinderprijzen reeds vanaf € 149’.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

De nieuwe Agentensite van Austrian: eXperts

Volgende bericht

Buitenlandse toeristen spendeerden € 2,6 miljard in Nederland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."