Nieuws

New York ontvangt recordaantal Nederlandse toeristen

Chris Heywood (Executive Vice President, Global Communications van NYC & Company) heeft zojuist aan TravelPro laten weten dat New York City een recordaantal Nederlandse bezoekers heeft behaald.

In 2018 reisden 245.000 Nederlanders af naar The Big Apple, afgelopen jaar waren dat er maar liefst 254.000. “Dit is een geweldig aantal”, zegt Heywood. “We hopen natuurlijk dat deze ‘love affair’ oneindig is en daar doen we alles aan.” Een van de nieuwe hoogtepunten is Hudson Yards en The Vessel. In maart opent Edge. “Edge doorboort de hemel op een recordhoogte van 325 meter en telt 100 verdiepingen. Hier ervaren bezoekers een nooit eerder vertoond uitzicht op New York City, Western New Jersey en de staat New York. Een tip: bestel de kaarten ruimschoots online, dat voorkomt teleurstellingen.”

Heywood benadrukt dat New York óók in het winterseizoen meer dan de moeite waard is. Niet alleen wat betreft bezienswaardigheden, activiteiten en een fijne winterse sfeer die er in de stad hangt, maar ook omdat de hotels dan gemiddeld 30% goedkoper zijn. “Het winterseizoen is ons geheime wapen.”

NYC Winter Outing

Om het winterseizoen nog meer onder de aandacht te brengen, is NYC Winter Outing gelanceerd. Dit is een bundel aanbiedingen van onder meer attracties, restaurants en Broadway shows. Meer info via deze link.

Lees binnenkort meer in TravelPro.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Djordy Giesbers aan de slag als Sales Account Manager Vuelandia

Volgende bericht

KLM introduceert nieuw social servicekanaal: LINE

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."