Nieuws

Nicolas Van Stappen aan de slag bij Sabre

Deel dit artikel

Sabre Corporation heeft de benoeming aangekondigd van Nicolas Van Stappen als Manager, Sales en Account Management, Benelux. In zijn nieuwe rol zal Van Stappen verantwoordelijk zijn voor het verwerven, adviseren en ondersteunen van klanten in de Benelux, waarmee hij de bedrijfsgroei voor zowel Sabre als zijn klanten helpt stimuleren.

Voordat hij bij Sabre kwam, werkte Van Stappen elf jaar bij Finnair, waar hij werkte als Client Manager voor Benelux en Global Account Lead. Eerder bekleedde hij functies bij Malev Hungarian Airlines en Delta Airlines.

“Nicolas is een toegewijde en ervaren sales- en accountmanager en ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan het voortzetten van ons succes in de Benelux”, zegt Richard Addey, Senior Regional Director Western Europe & South Africa, Sabre Travel Solutions. “In deze snel veranderende tijden is het belangrijk dat reisbureaus gebruikmaken van de nieuwste technologieën om hen te helpen te voldoen aan de eisen van de industrie en hun klanten beter van dienst te zijn. De benoeming van Nicolas zal ervoor zorgen dat onze bureauklanten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om hen te helpen slagen in de huidige markt.”


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Travel Counsellors neemt Holidaysplease over

Volgende bericht

Video - TravDay 2023: een kijkje op de nieuwe locatie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.