Nieuws

Nieuw themajaar Disneyland Paris woensdag van start

Het nieuwe themajaar van Disneyland Paris gaat aanstaande woensdag, 6 april, officieel van start. De Europese pers kreeg afgelopen weekend alvast een magisch voorproefje op het ‘Disney’s Festival vol Magische Momenten’, waarbij de bezoeker de hoofdrol speelt in avonturen die rechtstreeks uit de Walt Disney films komen. In TravelPro nummer 7 die deze week verschijnt, lees je alles over Disneyland Paris en het nieuwe themajaar.

Disney Stars Live Experience

Van 17 tot en met 19 april 2011 vindt de Disney Stars Live Experience plaats, waarbij Nederlandse reisagenten als één van de eersten tijdens deze drie dagen durende studiereis alles te weten komen over het nieuwe themajaar en alle spannende noviteiten in de Parken en Hotels.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Iberia en Airbus maken biobrandstof in 2014

Volgende bericht

Noodlanding Boeing na bommelding

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.