2015Lees TravelPro onlineNieuwsPush notificatieWebmagazines

NIEUW: TravelPro webmagazine

Met de zomer op haar hoogtepunt en de tropische temperaturen die daarbij horen, zitten we bij TravelPro absoluut niet stil. Sterker nog, de welbekende komkommertijd was voor ons hét uitgelezen moment om een stap te maken richting de toekomst.

Met trots presenteren wij ons wekelijks TravelPro webmagazine!

Om onze huidige lezers, en uiteraard nieuwe lezers, tegemoet te komen starten we vanaf deze week met een wekelijks TravelPro webmagazine. Elke vrijdagmiddag is het magazine online beschikbaar en verschijnt automatisch in de mailboxen van onze nieuwsbrief-abonnees. Het webmagazine bevat een selectie van de papieren uitgave van die week met als toevoeging de highlights van die week op nieuwsgebied.

De sleutelingrediënten van dit webmagazine? Mobiel, hip, leuk, interactief, social en bovenal: user friendly.

Plaatsen we de PDF van de reguliere editie dan helemaal niet meer online? Zeker wel, omdat dit archief dusdanig gewaardeerd wordt, zullen we dit blijven doen.

Gratis! Zoals bekend zijn wij bij TravelPro groot voorstander van gratis content. In print, maar nog meer als het gaat om digitale content. Onze content is voor iedereen online beschikbaar, altijd en overal. Gratis en voor niks, zoals het volgens ons hoort.

Surf snel naar TravelPro webmagazine.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Workshop CLIA Nederland

Volgende bericht

Frits Spits interviewt Van der Hoeven over 'last-minute' (audio)

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."