Nieuws

Nieuwe lichting zelfstandige reisadviseurs voor Personal Touch Travel

Afgelopen vrijdag ontvingen twaalf nieuwe zelfstandige reisadviseurs van Personal Touch Travel in Madurodam hun diploma onder het toeziend oog van Frank Oostdam (voorzitter/directeur ANVR).

 De twaalf studenten hebben de afgelopen maanden de opleiding aan de Personal Travel Academy gevolgd en hebben inmiddels het examen met succes afgelegd. Ze zijn positief gestemd en hebben er zin in. Shirley Peperkamp: “Het was een pittig half jaar. In het begin ging alles ineens weer op slot en kregen we online lessen, maar wat zijn we blij en trots dat we het met zijn allen hebben gehaald! Laat de groene en gele tijden maar aanbreken. Wij zijn er helemaal klaar voor.”

Arjan Kastelein (Directeur Personal Touch Travel): “Personal Touch Travel is een stevig bedrijf. Wij kunnen tegen een stootje en komen gesterkt uit deze pandemie. Het vertrouwen dat wij van onze adviseurs hebben gekregen is de mooiste beloning die we ons konden wensen. We zijn trots op ‘onze familie’ en blij dat we ondanks de gevolgen van corona al die maanden zijn blijven groeien. Personal Touch Travel wenst haar nieuwe adviseurs veel succes en vooral werkplezier toe.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

De winnaars van de winactie ebook ‘Op hoge hakken in de wolken‘ zijn...

Volgende bericht

Zonder test, maar met gezondheidsverklaring naar Turkije

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."