Nieuws

Nile Travel uit de SGR gezet

Het lidmaatschap van Egypte-specialist Nile Travel uit Amsterdam is door de SGR beëindigd, maar ‘het gaat als het goed is om een tijdelijke uitsluiting’, aldus Sherif Moustafa, directeur Nile Travel. Moustafa is niet blij met het beëindigen van het lidmaatschap, zo laat hij weten aan TravelPro, want ‘wij hebben van een éénmanszaak een B.V. gemaakt en een nieuwe aanvraag ingediend om lid te worden van de SGR’. Moustafa laat verder weten dat de situate in Egypte niets te maken heeft met de uitsluiting .Erik Jan Reuver, directeur van de SGR, wilde verder niets kwijt over de uitzetting van Nile Travel. Reuver: ‘Ik kan het alleen bevestigen. Waarom hun lidmaatschap is beëindigd, dat is iets tussen de desbetreffende partij en de SGR. Consumenten die bij Nile Travel willen boeken, moeten zelf de keuze maken of zij wel of niet bij een partij willen boeken die geen lid is van de SGR. 

Reisbureau “Nile Travel” handelt tevens onder de naam Vliegfabriek.nl. De beëindiging betekent dat reisovereenkomsten die vanaf 16 februari 2011 met Reisbureau “Nile Travel” worden gesloten niet onder de garantie van SGR vallen. Reeds gemaakte boekingen met boekingsdatum tot en met 15 februari 2011 blijven gedekt onder de garantieregeling. Dit geldt ook voor toekomstige betalingen op deze boekingen.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Netwerk en marktaandeel Schiphol in 2011 gegroeid

Volgende bericht

Malaysia Airlines YQ tax wijziging

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.