Nieuws

Oad in zeecruises door samenwerking met Phoenix Reisen

Oad en het Duitse Phoenix Reisen, specialist in rivier- en zeecruises, hebben een exclusieve partnerovereenkomst getekend voor de Nederlandse markt. Daarmee breidt de touroperator haar productaanbod op het water uit, want naast riviercruises kunnen reizigers vanaf vandaag bij Oad ook exclusieve zeecruises boeken.

Oad bus zal het vervoer verzorgen vanuit verschillende opstapplaatsen in Nederland naar de vertrekhavens (Bremerhaven, Passau en Keulen) in Duitsland. Al jaren biedt Oad riviercruises aan. “Nu voegen we daar exclusieve zeecruises aan toe zoals een Donaucruise van Passau naar de Donau-delta in Bulgarije”, aldus Frans Schuitemaker, directeur Oad. “Vanaf vandaag kunnen reizigers ook een zeecruise bij Oad boeken naar ondermeer IJsland, Spitsbergen en de Noorse fjorden”.

Partnership
Zoals eerder bekend gemaakt zal Oad in 2015, naast de populaire dagtochten, busreizen, groeps- en themareizen, het aanbod verbreden. “Wij doen dit in samenwerking met andere reisaanbieders”, aldus Schuitemaker. “De partnership met Phoenix Reisen is een uitstekend voorbeeld van zo’n partnership in het belang van de klant. We doen nog steeds waar we goed in zijn; we ontwikkelen eigen Oad-reizen, maar we gaan niet meer alles zelf doen. Daarom werken we samen met specialistische partners binnen en buiten de reisbranche. Zo krijgen bijvoorbeeld gespecialiseerde kleinere reisaanbieders op onze website de mogelijkheid om hun diensten toegankelijk te maken bij een breed publiek. De komende tijd zullen we meer innovatieve samenwerkingen introduceren.”

Over Phoenix Reisen
Phoenix Reisen is 42 jaar geleden opgericht. Met meer dan 100 medewerkers, meer dan 200.000 gasten en meer dan 1,5 miljoen overnachtingen per jaar behoort het bedrijf tegenwoordig tot de top 10 van grootste touroperators in Duitsland. Phoenix Reisen biedt prachtige cruises op de zeeschepen MS Amadea, MS Artania en MS Albatros en beschikt over ongeveer 50 rivierboten op de mooiste waterwegen in de wereld.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

VLM Airlines ook vanaf Luik

Volgende bericht

Bmi regional kiest AVIAREPS B.V. als nieuwe GSA Nederland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.