Nieuws

Oceania Cruises lanceert exotische routes winter 12-13

Deel dit artikel

Oceania Cruises heeft nieuwe exotische routes voor de winter 2012-2013 gelanceerd, dat heeft Riet Goetschalckx, Sales Manager Mainland Europe bij Oceania Cruises laten weten aan TravelPro. ‘‘Omdat de schepen middelgroot zijn ( 684 tot 1250 gasten maximum), en er vele repeaters trouw blijven aan Oceania Cruises, is het begrijpelijk dat de mooiste routes ook vlug volboekt zijn’’, aldus Goetschalckx. Voor vroegboekers zijn er kortingen tot € 3571 per ‘stateroom’.

Robinson Crusoe Island ( Chili), Adamstown ( Pitcairn Islands), Akaroa ( Nieuw Zeeland), Antofagasta (Chili), Apia (Samao), Fakarava ( Frans-Polynesië) en Hanga Roa (Paaseiland). Dit zijn maar enkele van de vijftien nieuwe havens op het programma. Oceania Cruises biedt voor de de winter 2012-2013 tevens Australië/Nieuw Zeeland, Zuid-Amerika (van Lima tot Rio de Janeiro), de Amazone, Afrika (van Dubai tot Kaapstad met Madagscar, Seychellen, Tanzania, Mozambique), evenals het Verre Oosten, Frans-Polynesië met de Markiezen Eilanden, een Transatlantische oversteek vanuit New York tot Southampton( via Nova Scotia en Quebec), de kleinere Caribische Eilanden, Panamakanaal…


Deel dit artikel

1 Comment

Vorige bericht

Julius ter Haar neemt Oad-stokje over

Volgende bericht

Lancering Google Flights een feit

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.