Nieuws

Oostenrijk zoekt wintersport ambassadeurs

Het Oostenrijks Toeristenburo is op zoek naar échte wintersportambassadeurs, die Oostenrijk als wintersportland gaan promoten. Oostenrijk is nog altijd dé wintersportbestemming voor de Nederlanders. Elk jaar mag het land bijna 1 miljoen Nederlandse wintersporters begroeten. Reden voor het toeristenbureau om tussen al die wintersporters op zoek te gaan naar dé wintersportambassadeur. ‘Al die 1 miljoen wintersporters hebben uiteraard vaker en op verschillende plekken in Oostenrijk op de pistes gestaan, kennen de diverse bestemmingen en kunnen uit ervaring leuke en persoonlijke tips over hun favoriete wintersportbestemming geven. En naar hen zijn wij op zoek’, aldus Alfred Cossmann, directeur van het Oostenrijks Toeristenburo. Fervente wintersportliefhebbers met veel kennis over en ervaring in Oostenrijk kunnen zich tot 31 maart 2011 op www.ambassadeur.austria.info aanmelden om ambassadeur van Oostenrijk te worden. Met het aangemaakte profiel waarin ze hun leukste wintersporttips, meest favoriete skigebieden en links naar diverse Social Networks delen, kunnen zij al hun vrienden van hun wintersportkennis op de hoogte brengen. De persoon die twintig stemmen van vrienden heeft verzameld, krijgt daadwerkelijk het ambassadeursstatus, wordt automatisch lid van de VIP-club en maakt daarmee kans op leuke prijzen, waaronder een wintersportvakantie naar Oostenrijk. Cossmann: ‘Bij al onze marketingactiviteiten staat de gast uiteraard in het middelpunt. Daarom willen wij meer en meer de authentieke indrukken van onze Nederlandse wintergast via Social Media verspreiden’. Meer info is te vinden op www.ambassadeur.austria.info

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Top Model finalisten op Aruba-stand tijdens Miljonair Fair

Volgende bericht

KLM wil inspireren met experience platform

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.