Nieuws

Opnieuw groei voor KLM

Deel dit artikel

KLM verwelkomde in de maand maart 8,7% meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Bij een hoger vervoer van 7,4% in passagierskilometers en een hogere capaciteit stoelkilometers van 4,1%, steeg de bezettingsgraad flink met 2,8%-punt.

“De KLM Groep sluit met deze stevige groeicijfers over de maand maart een uitstekend eerste kwartaal van 2018 af. Vergeleken met het eerste kwartaal van 2017, stegen de passagiersaantallen voor het KLM-netwerk met 9,7%. Een mooie prestatie die alle medewerkers met elkaar hebben neergezet, ondanks de operationele uitdagingen, zoals de slechte weersomstandigheden in Europa” zegt Pieter Elbers (KLM president-directeur).

Transavia Nederland zag eveneens flinke groei ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. Bij een hoger vervoer in passagierskilometers en een toename van de capaciteit, kwam de bezettingsgraad flink hoger uit.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Mosselman (SolFly): "Schiphol minder in trek bij onze reizigers"

Volgende bericht

EurAm houdt opnieuw webinars

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."