Nieuws

Pakketreizen Sunweb te boeken via Brussels Airlines

Deel dit artikel

De pakketreizen van Sunweb zijn voortaan ook te boeken via een link op de website van Brussels Airlines. Sunweb en Brussels Airlines werkten eerder ook al samen, maar het is voor de luchtvaartmaatschappij een primeur om via haar website te linken naar het aanbod aan pakketreizen dat door Sunweb wordt samengesteld en verkocht. Dat laat Brussels Airlines vandaag weten.

‘Ik ben blij dat Brussels Airlines haar langdurige strategische partner-overeenkomst met Tour Operator Sunweb naar een hoger niveau kan tillen. Door een webpagina “pakketreizen” toe te voegen op brusselsairlines.com, die linkt naar de website van Sunweb, kunnen we een grote meerwaarde bieden aan onze klanten’, zegt Frederic Dechamps (Senior Director Sales Belgium bij Lufthansa Group).

Tim van den Bergh (International Director Brand & Communications van Sunweb Group): ‘In een markt die volop in beweging is, ben ik er trots op we onze samenwerking met Brussels Airlines verder versterken. De samenwerking geeft Belgische vakantiegangers de gelegenheid om binnen heel Europa mooie bestemmingen te ontdekken. Met de verregaande flexibiliteit die wij gezamenlijk bieden, willen we onze klanten het vertrouwen geven om te boeken. Wij vinden namelijk dat iedereen een fijne vakantie verdient, want het is belangrijk om op te laden, tot rust te komen en het dagelijkse leven even on hold te zetten.’

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Column: Geen ‘Zoutelande’…maar ‘Buitelande!’ (karaoke)

Volgende bericht

Thalys: Reizigers kiezen straks bewust voor de trein

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."