CoronavirusNieuws

Phuket opent grenzen voor gevaccineerde reizigers

Het Thaise eiland Phuket opent vanaf juli 2021 haar grenzen voor gevaccineerde reizigers. Voor het eerst sinds de coronacrisis hoeven reizigers met een negatieve test niet in verplichte quarantaine en kan na aankomst direct genoten worden van alles wat het eiland te bieden heeft.

Vanaf 1 juli 2021 zijn gevaccineerde bezoekers die een negatief PCR-testresultaat hebben, vrijgesteld van quarantaine als zij in Phuket landen. Wel moeten ze ten minste 7 dagen in Phuket blijven, voordat ze naar een andere provincie kunnen gaan. De niet-gevaccineerde bezoekers die een negatief PCR-testresultaat hebben, zullen 7 dagen (8 nachten) in quarantaine worden geplaatst, op eigen kosten, in een gecertificeerd hotel. Voor minder dan 45 dagen is geen visum vereist. Anders staat het toeristenvisum (TR) een verblijf van 60 dagen toe, dat met nog eens 30 dagen kan worden verlengd. Neem voor meer informatie contact op met de Thaise Ambassade in Den Haag of stuur een mail naar info@tourismethai.fr

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Marco Vonck mag een maand lang in een Aruba-branded auto rijden

Volgende bericht

TUI introduceert WhatsApp groepsrondreizen: op reis vanuit huis

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."