Nieuws

Positief geluid voor Luchthaven Twente

twenteNadat de aanbesteding voor Luchthaven Twente eerder leek te mislukken toen er geen kandidaat werd gevonden voor de exploitatie is nu eindelijke toch goed nieuws. Zowel De Reggeborgh Groep en ADT hebben de intentieverklaring namelijk getekend. Aan die verklaring zit wel een belangrijke randvoorwaarde verbonden, er moet vóór 1 maart een exploitant gevonden worden die zowel de gemeente Enschede en de Provincie Overijssel geschikt achten. Met de ondertekening spreken Reggeborgh en ADT hun vertrouwen uit om uiterlijk 28 maart 2013 de Concessieovereenkomst te kunnen sluiten. Beide partijen vinden een luchthaven van groot belang voor de economische ontwikkeling en de werkgelegenheid in Twente. De exploitatie van de luchthaven moet als een vliegwiel voor de economie van de regio werken. 

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

7% meer Nederlanders op vakantie naar Tsjechië

Volgende bericht

Alaska kiest voor Lotus Network en TMC

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."