Nieuws

Programma online Vakantiebeurs Vakdag bekend!

-ADVERTORIAL-

Over twee dagen is het zover; de online editie van de Vakdag. Donderdag 3 juni trapt Vakantiebeurs het 3-daagse online reisfestival samen met de reisbranche af. Er vindt een interactief online vakprogramma plaats met uiteenlopende sessies.

Ga in gesprek met diverse aanbieders en verkeersbureaus en laat nu vast weten met wie je om de (virtuele) tafel wilt door een afspraak in te plannen. Spontaan binnenvallen mag uiteraard ook. We sluiten de dag gezamenlijk af met TAT’s Travel podcast, een keynote van Rian Verkooijen over landschappen van ons gedrag, de interactieve B2B reisquiz en de uitreiking van de Aad Struijs Persprijs.

Het belooft een inspirerende middag te zijn en jij kunt er (gratis) bij zijn! 

Bekijk het programma en registreer je hier gratis!

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TravelXL Geldrop zoekt een allround reisadviseur

Volgende bericht

Gratis coachtraject voor (aankomend) ZRA’s en andere ondernemers

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.