CoronavirusNieuws

QR-code voor reizigers Spanje en Griekenland

Zoals bekend is het reisadvies voor onder meer Spanje en Griekenland versoepeld naar ‘geel’.  Voor Spanje en Griekenland geldt dat toeristen zich van te voren moeten registreren vanwege corona.

Komen jouw klanten met het vliegtuig of schip aan in Spanje? Dan geldt een aanvullend reisdocument vanwege Covid-19. Zij dienen binnen 48 uur voor aanvang van de reis een online registratieformulier in te vullen. Klik op deze link.  Na registratie ontvangen reizigers een QR-code, die wordt gescand door de autoriteiten bij aankomst in Spanje.
Griekenland
Voor Griekenland geldt hetzelfde. Reizigers dienen zich te registeren via deze link en ontvangen vervolgens ook een QR-code die gescand wordt. Let op: het verkrijgen van de QR-code kan even duren.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Anja van Overbeeke aan de slag bij ANWB Reizen

Volgende bericht

Toerkoop sluit zich aan bij The Travel Club

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."