CoronavirusNieuws

Radar vanavond over reisvouchers, reisorganisaties, airlines, klachten en tips…

‘De mailbox van Radar loopt over met vragen. Aan tafel zitten de Consumentenbond en de ANVR om zoveel mogelijk van die vragen te beantwoorden’, zo laat het programma op haar eigen website weten. ‘Gaan ze dat wel doen? En waar lopen consumenten, nu zo’n 10 maanden na de uitbraak van de pandemie op reisgebied nog tegenaan? En hoe gaan de reisorganisaties en vliegtuigmaatschappijen om met de klachten van consumenten?’

Het consumentenprogramma gaat in op vragen, klachten en tips. De reissector is een bijna wekelijks terugkerende sector, helemaal sinds een klein jaar geleden het coronavirus uitbrak. ‘Wie eind maart 2020 zei dat we in 2021 nog te maken zouden hebben met corona werd in zijn gezicht uitgelachen. En toch, daar zitten we dan. Ook met onze reisvouchers bijvoorbeeld. Want nog even en dan is het weer maart. En moeten organisaties ons in theorie terug gaan betalen’, aldus Radar. De uitzending begint vanavond om 20.30 uur en is te zien op NPO 1. ANVR-directeur Frank Oostdam liet via Twitter alvast weten dat hij zin heeft in de uitzending.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Dringend coördinatie nodig voor herstel reizen en toerisme

Volgende bericht

Online workshop 'Towards tourism 2.0'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.