CoronavirusNieuws

Reisadvies Spanje verder aangescherpt

In heel Spanje neemt het aantal COVID-besmettingen toe. Uitzonderlijk hoge toenames worden gesignaleerd in de provincies Barcelona en Lerida (in de autonome regio Catalonië), de provincies Huesca, Zaragoza en Teruel (in de autonome regio Aragón) en de provincie Soria (in de regio Castilië en León). Om deze reden gaan deze provincies per direct van geel (let op veiligheidsrisico’s) naar oranje (alleen noodzakelijke reizen).

Vakantiegangers die deze provincies hebben bezocht en hiervandaan terugkomen in Nederland is het dringende advies om veertien dagen in thuisquarantaine te gaan. Buitenlandse Zaken: “Blijf waakzaam als u op vakantie gaat naar Spanje. Ontwikkelingen kunnen elkaar in hoog tempo opvolgen. Volg altijd de Nederlandse en de lokale coronaregels.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

MSC Cruises hervat activiteiten in de Middellandse Zee

Volgende bericht

Starten in tijden van crisis? “Waarom niet? Een crisis biedt altijd kansen”

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.