Nieuws

Reisburo Apollo neemt Langedijker Reisbureau over

Gistermiddag heeft Leo van der Hoeven (Directeur/Eigenaar Reisburo Apollo) een koopovereenkomst gesloten met Marianne Vissinga om haar Langedijker Reisbureau over te nemen. Dit wordt de derde vestiging voor Reisburo Apollo, wel blijft de naam Langedijker Reisbureau behouden.

“Vissinga wilde deze maand met pensioen gaan en omdat het Langedijker Reisbureau lid is van de ITAC gingen we met haar in gesprek of we haar medewerkers konden opnemen als ZRA. Het is een goedlopend reisbureau met een mooie omzet. Ik geloof heilig geloof in stenen reisbureaus in dorpskernen en daarom zou ik het jammer vinden als deze zou verdwijnen”, aldus van der Hoeven tegenover TravelPro. “Uiteindelijk heb we besloten om het reisbureau over te nemen. Wel verhuist de winkel naar een nieuw pand in Noord-Scharwoude, waar vroeger een Globe Reisbureau zat.”

Vissinga laat weten veel vertrouwen te hebben in de toekomst: “Ik ben erg verheugd met de overname, waardoor onze medewerkers op hun vertrouwde plek kunnen blijven werken, ook al is het in een nieuw pand. Ik heb zelfs besloten om niet volledig met pensioen te gaan en nog twee dagen in het reisbureau te blijven werken.”

Lees meer in TravelPro 44 van 3 november.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. 18 oktober 2017 at 16:46

    Leo, van harte gefeliciteerd. Ronald Hofmeester

Vorige bericht

Edward Suares bestuurslid CHATA

Volgende bericht

Lions Dive: Official Start & Finish hotel KLM Curaçao Marathon

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.