Nieuws

Ritz-Carlton op Aruba geopend

In aanwezigheid van Aruba’s Minister-President Mike Eman (foto) en andere hoogwaardigheidsbekleders, vond afgelopen vrijdag de feestelijke opening van het langverwachte, luxueuze vijfsterrenresort Ritz-Carlton op Aruba plaats. Bill Marriott Jr, Bestuursvoorzitter van moederbedrijf Marriott International, verzorgde de opening. Hiermee heeft het ‘One Happy Island’ haar eerste vijfsterrenhotel gekregen.

Het ocean front hotel is gevestigd aan het prachtige parelwitte Palm Beach en beschikt over 320 elegant en stijlvol ingerichte kamers, waaronder 55 suites. Op de zevende verdieping staat de Club Lounge waar men in weelde geniet van permanente privé service, eten en drinken. Alle kamers zijn voorzien van een eigen balkon met uitzicht op de oogverblindende azuurblauwe Caribische zee.

Het Ritz Carlton huisvest de grootste spa op het eiland met een omvang van 15,000 vierkante meter voorzien van 13 behandelruimtes, een salon en boetiek, waar men geniet van behandelingen op basis van natuurlijke, eilandrijke ingrediënten zoals kokos, aloë en cactus. Ook op culinair gebied komen gasten van het luxe resort niets tekort. Van een authentiek Argentijns grilrestaurant met bijzondere cocktails, een echte Italiaanse trattoria met een sfeervol buitenterras tot een smaakvol ingericht seafood restaurant. Daarnaast beschikt het hotel over verschillende vergaderruimtes, een zogeheten corporate retreat, een gigantische balzaal, een stijlvol gazon en een bruisend casino. Met de komst van het Ritz-Carlton wordt het luxe hotel- en reisaanbod op Aruba naar ongekende hoogte getild.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Meer voor trade op nieuwe site Khiri Travel

Volgende bericht

Discovery terug bij De Reisspecialisten Groep

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."