Sandals Resorts International (SRI) laat weten dat Sandals Dunn’s River resort mei 2023 weer terugkeert in het portfolio van Sandals.

Sandals Dunn’s River keert volgend jaar na lange tijd terug in het Sandals-portfolio, naar een volledig nieuw ontwerp en na een grondige renovatie. Het resort zal beschikken over een geheel nieuw type suites, exclusieve restaurant- en barconcepten en biedt gasten nieuwe manieren om de natuurlijke wonderen van Jamaica te ervaren. Vanaf het moment in 1991 dat dit resort werd toegevoegd aan het Sandals portfolio was het zeer geliefd bij stellen. Nu het terugkeert als gloednieuw resort is de verwachting dat de positie als toppunt van Sandals luxe weer wordt ingenomen.
Het geheel nieuwe Sandals Dunn’s River met 260 kamers ondergaat dan ook een grondige restauratie. Ontworpen om de essentie van Jamaica en zijn kronkelende rivieren, weelderige bossen en majestueuze banyanbomen te omarmen, is het resort vol van innovatieve voorzieningen, accommodaties en culinaire concepten.

Accommodatie highlights
Het resort presenteert de nieuwe Tufa SkyPool Butler Suites, met balkonpools met glazen panelen voor een infinity-effect op de Caribische Zee. In de Coyaba Swim-Up Rondoval Butler Suites met privézwembaden zijn de iconische, vrijstaande villa’s van Sandals herontworpen met uitgestrekte openluchtdaken met privébadkuipen, ligweiden en een uitzicht op de omliggende flora. Luxueuze Mammee Bay Beachfront Butler Suites worden uitgerust met ruime balkons met vol oceaanzicht, gouden armaturen en groene accenten die de unieke accommodaties van het resort kenmerken voor een natuur-ontmoet-luxe-effect.

Stay at One, Play at All
Met het Stay at One, Play at All uitwisselingsprogramma kunnen gasten andere hoeken van Jamaica verkennen en andere Sandals-resorts in de omgeving bezoeken. Transfers tussen de andere resorts van het merk in Ocho Rios zijn gratis (behalve Sandals Royal Plantation). Op slechts een steenworp afstand van een van Jamaica’s natuurlijke wonderen – Dunn’s River Falls – maken gasten verbinding met de natuur en is de Sandals Dunn’s River-ervaring compleet