Nieuws

Speciale eindejaars tarieven bij Singapore Airlines

Singapore Airlines introduceert speciale eindejaars tarieven naar meer dan 35 bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland met vertrek uit Amsterdam. De eindejaars tarieven zijn ongeveer 20% voordeliger dan de reguliere tarieven voor bestemmingen in Azië.

De tarieven naar Singapore zijn verkrijgbaar vanaf € 719 per persoon, inclusief alle luchthavenbelastingen en toeslagen. De tarieven naar Indonesië beginnen bij € 758 en naar Australië bij € 1.190. Boekingen voor het speciale tarief kunnen vanaf nu tot en met 18 januari 2011 worden geboekt bij alle ANVR reisbureaus en via de website singaporeair.com. Vertrek is tussen 15 februari en 23 juni 2011 evenals tussen 18 augustus en 31 oktober 2011.

 

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Wil jij een mooie rondreis samenstellen?

Volgende bericht

Bezoek de 'Visit Korea' workshop

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."