Nieuws

Stakingen Schiphol: houd vluchtinformatie in de gaten

Deel dit artikel

Vakbond FNV heeft aangekondigd om vanochtend tot 11.00 uur twee werkonderbrekingen te houden bij AviaPartner en Swissport Handling. Dit zijn de organisaties op Schiphol die de check-in en bagage-afhandeling van de volgende airlines verzorgen.

De aangekondigde acties bestaan uit: een werkonderbreking bij de check-in balies van Aviapartner tussen 8.00 en 8.45 uur en een werkonderbreking bij de bagage-afhandeling van Swissport Handling tussen 10.00 en 11.00 uur.

“Uiteraard zijn we niet blij met de aangekondigde acties uitgerekend in de drukke meivakantie waarin Schiphol op de toppen van haar kunnen draait. We hebben vele extra maatregelen genomen om een zo soepel mogelijke doorstroom te garanderen voor reizigers. Gegeven het stakingsrecht dat wij moeten respecteren, hebben wij afspraken gemaakt met de FNV waarbij de veiligheid op de luchthaven te allen tijde gegarandeerd blijft. We betreuren de eventuele overlast voor de reizigers en doen er alles aan om die te voorkomen of te beperken”, aldus de luchthaven.

Schiphol adviseert reizigers de actuele vluchtinformatie in de gaten te houden voor de mogelijke gevolgen voor hun vlucht.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM Open volgend jaar naar Amsterdam

Volgende bericht

Inaugurele KLM-vlucht naar Braziliaanse Fortaleza

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.