Nieuws

Succesvolle marathon Disneyland Paris

Dit weekend werd het allereerste Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon weekend georganiseerd in Disneyland Paris. Op het programma stonden de 5km familierun, kidsruns met verschillende afstanden en de langverwachte halve marathon met een magische route die de passie voor sport en de betoverende wereld van de Disney Parken verenigt.

De hardlopers begaven zich in een sprookje tijdens het rennen door beide Parken van Disneyland Paris en de dorpen rondom Val d’Europe. Magische parcours, speciale evenementen en een uitbundige viering zodra de finish is gehaald. Mickey Mouse en vele andere geliefde Disney figuren hebben de deelnemers aangemoedigd en zorgden voor onvergetelijke momenten gedurende het weekend.

Meer dan 50 nationaliteiten waren vertegenwoordigd op dit unieke evenement in Disneyland Paris. De jongste hardloper deed mee aan de kidsruns met Mickey Mouse bij de finish. Zij komt uit Groot Brittannië en is slechts 1 jaar en 1 dag oud. De oudste deelnemer is een Amerikaanse van 83 jaar oud

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Airberlin in zwaar weer door verlies

Volgende bericht

Meld je aan: Tenzing Travel Workshopdag

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.