Nieuws

Sunny Cars nu ook een auto in Sunny-design

Na het TUI-vliegtuig in Sunny Cars-design heeft Sunny Cars sinds kort ook een eigen auto. De auto is onderdeel van de marketingafdeling en zal met name worden gebruikt voor beurzen en events, dat liet Ilse Hage (Coordinator B2B marketing & PR, Sunny Cars) weten toen TravelPro vorige week een kijkje achter de schermen kreeg op de reserveringsafdeling.

In april dit jaar mocht de autoverhuurder al een TUI-vliegtuig met Sunny design verwelkomen. Het toestel maakt op dit moment volop reclame maken voor het huren van een auto via Sunny Cars in combinatie met vlucht en accommodatie via TUI.

Binnenkort lees je meer in TravelPro over de ins en outs van de reserveringsafdeling in een interview met Head of Reservations Susanne Pols (op de foto hierboven).

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI Hospitality Academy-studenten nemen diploma in ontvangst

Volgende bericht

Riksja Travel gaat voor klimaatwinst

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.