Nieuws

TAT’s Travel Podcast vanaf de Vakantiebeurs: d-reizen, VX, KLM, reisadviezen, winactie

De TAT’s Travel Podcast van deze week is opgenomen in Utrecht, waar vandaan de online Vakantiebeurs wordt uitgezonden. Tom van Apeldoorn (uitgever TravelPro en TravMagazine) en de hoofdredacteuren Theo de Reus (TravMagazine) en Arjen Lutgendorff (TravelPro) hebben het over de voortgang van d-reizen, de franchisers van VakantieXperts, de reisadviezen, de Vakantiebeurs, KLM Holidays en last but not least de winactie: The Masked Traveller.

The Masked Traveller
Wil jij Zuid-Korea nóg beter leren kennen? Ter gelegenheid van 60 jaar betrekkingen met Nederland lanceert de Korean Tourism Organization in samenwerking met TravMagazine, TravelPro en TravEcademy de campagne The Masked Traveller, waarbij je geweldige prijzen kan winnen! Benieuwd wie The Masked Traveller van deze week is? De eerste aanwijzing zit in deze podcast!

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

DTA blij met komst oud-franchisenemers VakantieXperts

Volgende bericht

Raad & win - Weet jij wie de eerste Masked Traveller is?

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.