Nieuws

Thomas Cook biedt nu ook last seconds aan via het reisbureau

Deze speciale vliegticketaanbiedingen werden tot nu toe alleen via de servicebalie op Schiphol aangeboden, aan mensen die echt last second op vakantie willen, maar deze zijn nu ook ontsloten voor mensen die willen boeken via het reisbureau.

Op CooksInfo staat een lijst met alle last second vluchten die elke dag wordt geüpdatet, zodat daar gekeken kan worden welke vluchten in aanmerking komen als last second.

Hier staan ook de prijzen voor retourvluchten en enkele reizen, die te boeken zijn vanaf twee weken voor vertrek via Thomas Cook’s Customer Contact Center.  Alle voorwaarden, data en prijzen zijn ook te vinden op CooksInfo.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Top-Travel Counsellors genieten van Gold Weekend in Marbella

Volgende bericht

Vuelandia nodigt je uit voor een barbecue

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."