Nieuws

Transavia weer naar Bordeaux vanaf Eindhoven

Deel dit artikel

Transavia vliegt vanaf komend zomerseizoen weer naar Bordeaux. Deze bestemming wordt aangeboden vanaf Eindhoven Airport. Transavia vliegt 4x per week naar Bordeaux: op maandag, donderdag, vrijdag en zondag.

Marcel de Nooijer, CEO Transavia: “We zagen de afgelopen zomer dat Nederlanders heel graag op vakantie willen en hier ook echt aan toe waren na een intense periode van covid. We houden er daarom rekening mee dat zij ook volgend jaar weer hun welverdiende reis willen maken. Daarom hebben wij ook voor volgend jaar een breed aanbod voor onze passagiers.”

Naast lijndienstvluchten voert Transavia in de zomer van 2023 ook fullchartervluchten uit voor verschillende touroperators naar Egypte (Marsa Alam en Hurghada), Turkije (Antalya, Dalaman en Bodrum), Noord IJsland (Akureyri) en Finland (Rovaniemi).

Flex
Transavia blijft het flexticket aanbieden zodat passagiers de mogelijkheid hebben om tot 12 uur voor vertrek de vertrekdatum uit te kunnen stellen tot een jaar na de boeking. Voor € 10,– per persoon, per enkele reis kunnen passagiers bij vluchten van/naar Nederland of België tot 12 uur voor vertrek de wijziging doorvoeren. Zij betalen dan geen aparte wijzigingskosten, alleen het verschil in ticketprijs, als het nieuwe ticket duurder is.

Tickets voor de periode april tot en met oktober 2023 zijn vanaf woensdag 21 september 2022 boekbaar.

 

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Spaar gratis overnachtingen bij Avila Beach Hotel op Curaçao

Volgende bericht

Vliegbelasting stijgt in 2023 naar €26,43 per passagier

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."