NieuwsPush notificatie

Transavia weer volgens schema naar Turkije

Zojuist is bekend geworden dat de geplande vluchten naar Turkije van Transavia vanmiddag volgens schema zullen worden uitgevoerd. “Er wordt op dit moment gekeken of het mogelijk is om zoveel mogelijk reizigers die vanmorgen niet hebben kunnen afreizen naar Turkije alsnog te laten vertrekken. De passagiers worden momenteel gebeld door medewerkers van ons call center”, dat laat Hanita van der Meer (woordvoerster Thomas Cook) weten.

Reizigers die dit weekend vertrekken voor een vakantie naar Turkije en niet meer naar Turkije willen hebben de mogelijkheid om kosteloos om te boeken of te annuleren. “Het is echter niet makkelijk om een andere vakantiebestemming te vinden omdat het hoogseizoen is en alles redelijk volgeboekt is. Er wordt op dit moment gekeken of op deze vluchten ook de gasten die vanmorgen niet naar terug konden vliegen kunnen worden opgehaald. Zij vliegen dan met een vertraging alsnog vandaag naar huis. De situatie in de badplaatsen in Turkije is rustig en volledig genormaliseerd. Er is en was van de verijdelde staatsgreep weinig tot niets te merken. Onze vakantiegangers genieten van hun welverdiende vakantie”, aldus Van der Meer.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Turkije: coup verijdeld, draad wordt opgepakt

Volgende bericht

Turkije: had de ANVR eerder moeten reageren?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.