Nieuws

Travel Connect stopt: Qenner komt met oplossing

Travel Connect heeft aangegeven dat ze dit jaar vanaf 2 september gaat stoppen met het aanbieden van alle diensten. Omdat veel van de Qenner-klanten gebruik maken van Travel Connect, heeft Qenner in overleg met Travel Connect besloten om een alternatief te ontwikkelen.

De Nederlandse reisbranche had met Travel Connect de beschikking over een eigen, besloten datacommunicatienetwerk. Via het netwerk is het voor reisbureaus, touroperators en andere toeristische dienstenleveranciers mogelijk om online met elkaar te communiceren en gebruikmaken van verschillende efficiencyverhogende en kostenbesparende diensten.

Bestaande klanten van Travel Connect die nu Travel Connect via Qenner afnemen, zullen bericht krijgen wanneer Qenner over gaat naar de nieuwe oplossing. Deze overgang wil Qenner zo soepel mogelijk laten verlopen. Bij deze nieuwe oplossing ontwikkelt Qenner direct een callcenter module en gaan het er voor zorgen dat het voor mobiele reisadviseurs niet meer nodig is een extra VPN dienst af te nemen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Jet Airways annuleert alle vluchten

Volgende bericht

Busongeluk op Madeira: veel gewonden en doden

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.