Nieuws

Travel Counsellors gekozen tot beste reisonderneming

Travel Counsellors is gekozen tot beste reisonderneming in de reisadviesbranche. Dat heeft een onafhankelijke jury na onderzoek, inclusief diverse mystery calls, besloten. Andere genomineerden waren Personal Touch Travel, Travelclub, VakantieXperts en D-reizen. Als winnaar in haar branche dingt Travel Counsellors nu mee naar de Succes Award 2014, de grootste ondernemersprijs van Nederland.

De Succesfactor
De succes Award verkiezing is gekoppeld aan het tv-programma De Succesfactor. In elke aflevering worden er vijf succesvolle bedrijven aan de Nederlandse kijker voorgesteld afkomstig uit vijf verschillende branches. Na de laatste uitzending van de Succesfactor wordt een speciaal SMS-nummer geopend om te stemmen. Het Nederlandse publiek kan dan stemmen op de ondernemer die naar hun mening de Succes Award verdient! In de Awardshow worden 10 finalisten bekend gemaakt. Een externe vakjury zal vervolgens de finalisten beoordelen op succescriteria. Hier wordt vooral gekeken op de intrinsieke kwaliteiten en prestaties van het afgelopen jaar.

Bekijk zaterdag 5 juli de herhaling van de nominatieronde om 13.30 op RTL 7.
http://www.youtube.com/watch?v=-7fWe4yeut4&feature=youtu.be

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Column: Jan Peeters (Travel360)

Volgende bericht

Entertainment op Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."