De derde groep Travel Counsellors heeft het Travel Academy programma van 32 weken succesvol doorlopen. Twee Nederlandse en twee Belgische Travel Counsellors zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding. Ze zijn nu klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen.

Travel Academy Travel Counsellor Claudia Gelissen: “Het is me gelukt! De academy van Travel Counsellors heeft mij super voorbereid op een carrière als zelfstandig reisondernemer. Met heel gezellige collega’s en het top team van het hoofdkantoor hebben wij echt een intensieve, maar zeer leuke tijd gehad. Met de kennis die we nu hebben en de back-up van alle collega’s met opgeteld honderden jaren ervaring in de reiswereld kunnen wij vol gas vooruit!”

Fred van Eijk, Managing Director van Travel Counsellors Nederland en België, heeft persoonlijk deze groep ondernemers begeleid. “Supertrots ben ik op Claudia, Fara, Ilma en Karen. Ze rondden de opleiding af in een roerige tijd, dat is natuurlijk niet wat je voor ogen hebt wanneer je aan de opleiding begint. Maar ze doen het zo goed! Omboeken, annuleren, oplossingsgericht werken, ze hebben zich de afgelopen maanden echt bewezen. Inmiddels lopen de boekingen weer binnen en ook dat gaat ze met verve af. Ik kan na de afgelopen periode wel zeggen dat deze vier toppers zich volwaardig reisadviseur mogen noemen.”