Nieuws

Gratis naar de bioscoop met Travel Trend

Begin oktober verschijnt de verfilming van het boek ‘Eat, Pray & Love’ door Elizabeth Gilbert in de Nederlandse bioscopen. De film speelt zich grotendeels af op Bali, een populaire bestemming van de ver weg specialist Travel Trend.

De meeste opnames zijn gemaakt in Ubud, een bestemming waar Travel Trend een gevarieerd aanbod van hotels en bijzondere villa’s biedt. Indien jij graag naar deze film wilt, dien je het reserveringsnummer van jouw Bali boeking naar sales@traveltrend.nl onder vermelding van ‘’met Travel Trend naar de film’’. Elke vijfde inzending krijgt een bioscoopbon ter waarde van € 15 voor de film ‘Eat, Pray & Love’. De actie geldt voor alle boekingen die gemaakt zijn vanaf 1 september en loopt zolang deze film in de bioscopen draait.

Op www.traveltrend.nl vind je de trailer van Eat, Pray & Love, (inloggen met verwegdebeste).

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Reisbureaus spelen een steeds minder belangrijkere rol bij het boeken van een wintersportvakantie.

Volgende bericht

Ouderen dupe faillissement reisbureau

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."