Nieuws

TUI en KLM breiden samenwerking uit met Bali

Bali wint aan populariteit; niet alleen half bekend Nederland brengt er steeds meer vakantiedagen door, het grote publiek gaat ook steeds vaker naar dit mooie vakantie-eiland. TUI bood Bali al aan met de voordeeltarieven van Emirates. Voor pakketreizen met vertrek vanaf januari 2020, wordt daar ook het scherp geprijsde vluchtaanbod van KLM aan toegevoegd.

KLM vliegt naar Bali met een tussenstop in Singapore. Komende winter voegt TUI de KLM vluchten toe op maandag, woensdag en zaterdag en vanaf de zomer 2020 komt daar ook dinsdag nog bij. Zowel TUI als Kras heeft een breed aanbod met hotels die over het hele eiland verspreid liggen. Daarnaast worden ook groeps- en individuele rondreizen aangeboden en combinatie reizen.

Vanaf volgende week is het nieuwe vluchtaanbod te boeken bij TUI.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Gratis tickets voor Verre Reizen Event

Volgende bericht

Schiphol start pilot met het voorspellen van wachttijden

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."