Nieuws

TUI ondersteunt beachvolleybal duo

Deel dit artikel

Beachvolleybalsters Joy Stubbe en Marleen van Iersel vormen sinds december 2017 een team. Samen stippelen ze hun eigen pad uit naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. TUI steunt dit enthousiaste duo. Onlangs werd de samenwerking officieel bekrachtigd met het zetten van de handtekeningen.

Arjan Kers (General Manager TUI Nederland): “Bij beachvolleybal denk je aan zon, zee en strand. Het is dan ook de sport die het meest beoefend wordt op vakantie. Joy en Marleen zijn geweldige ambassadeurs van deze fantastische sport. Ik ben er dan ook trots op dat wij hen kunnen steunen in hun missie; een podiumplek halen in Tokio.”

Marleen en Joy: “Het is voor ons geweldig om met de grootste allround reisorganisatie samen te werken. TUI zorgt voor al onze vluchten en verblijven op de speel- en trainingslocaties. Zo focussen wij ons op de wedstrijden en TUI op de reis en het verblijf. Altijd mooi als iedereen doet waar hij of zij goed in is!”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Floow Travel kiest HolidayTaxis als exclusieve transferleverancier

Volgende bericht

Canada: nieuwe winterse bestemming voor Buro Scanbrit

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."