Nieuws

TUI op nummer 1 in Travel Top 25 Twinkle

TUI Nederland is trotse aanvoerder van de Travel Top 25 van de Twinkle e-commerce top 100. De reisorganisatie is daarmee de grootste online reisverkoper in Nederland. De rest van de top vijf bestaat uit respectievelijk KLM, Travix, Otravo en Corendon.

De Twinkle e-commerce top 100 is een belangrijk ijkpunt voor e-commerce in Nederland. Het vakblad Twinkle doet jaarlijks uitgebreid onderzoek om tot deze ranglijst te komen. Het onderzoek is gebaseerd op enquêtes, geverifieerde data en schattingen. Twinkle heeft de reisbedrijven in een aparte Top 25 geplaatst, maar wanneer naar de omzetgrootte van alle e-commerce bedrijven wordt gekeken, dan legt TUI beslag op de vierde plaats na online grootheden als bol.com, Coolblue en Zalando.

Frans Leenaars (Chief Marketing Officer Western Region bij TUI) is blij met die hoogste notering: “TUI voert de lijst aan in online reisverkopen in Nederland en is vierde in grootte van het totale bestand. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. In België en Frankrijk groeien we online zelfs nog harder. Wij geloven heilig in onze omnichannel strategie, de klant bepaalt zelf waar en wanneer hij of zij bij TUI boekt. Het is aan ons om elke ervaring daarin te optimaliseren en de klant steeds opnieuw te blijven inspireren en verrassen.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Eerste toeristen weer op Lombok en de Gili-eilanden

Volgende bericht

Arrogante autoritaire klootzakken

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."